Bröllop

bröllop 2020

Fotografering

Grattis!

Till er kärlek

Ett stort och varmt grattis till att just ni två hittat varandra. Er tid, ert bröllop, er dag är ett minne för livet. En dag som ni ska kunna blicka tillbaka på och se som den bästa dagen i era liv. Jag vill gärna göra er dag speciell genom att kunna leverera fina bilder till er. Inför fotograferingen planerar vi, antingen i ett möte, telefonmöte eller via Skype, och ni berättar hur ni önskar ha era bilder.

Era Minnen

Från nu och framåt

Det är en ära för mig att få följa med på er stora dag! Jag vill fotografera era händelser och känslor under dagen så att era minnen växer till liv när ni sedan tittar tillbaka på bilderna. Alla bilder som jag fotograferar under erat bröllop får ni levererade i ett USB inom 2 veckor efter vigseln. Jag arbetar också som apputvecklare och webbdesigner och kan, om ni önskar, även skapa en egen app till ert bröllop eller ett digitalt fotoalbum eller hemsida där ni kan spara era bilder.

"Jag vill gärna skapa fina minnen från er speciella dag!"

A. Ramstedt

Vackra fotografier

Fotografering

Bröllopspaket

Diamant

Datum

Bröllop 2020

DETTA INGÅR:

– Fotografering 8 sammanhängande timmar. – Samlat på ett USB-minne får ni de finaste 400 bilderna från er dag. Dessa bilder är utvalda, redigerade och högupplösta.

Pris:

29 990 KR

Guld

Datum

Bröllop 2020

DETTA INGÅR:

– Fotografering under 5 sammanhängande timmar – Samlat på ett USB-minne får ni de finaste 250 bilderna från er dag. Dessa bilder är utvalda, redigerade och högupplösta.

Pris:

18 995 KR

Juvel

Datum

Bröllop 2020

DETTA INGÅR:

– Fotografering under 3 sammanhängande timmar. – Samlat på ett USB-minne får ni de finaste 150 bilderna från er dag. Dessa bilder är utvalda, redigerade och högupplösta. Fotografering av tex porträtt, och vigsel.

Pris:

14 995KR

Boka bröllopsfotografering?

Kontakta gärna mig!

KONTAKT

E-post:
amanda@appway.se